Lähetetty: Torstaina, 11. helmikuuta 2016

IPK Teamin kausi on sujunut positiivisissa merkeissä. Joukkue on III-divisioonan Savo-Karjalan lohkossa toisella sijalla.

Joukkueenjohtaja Seppo Halonen:

- Pelit lähtivät syksyllä käyntiin vaikeasti. Tuli hyvä vaihto ja huono vaihto, hyvä erä ja huono erä, hyvä peli ja huono peli. Sittemmin pelimme on parantunut ja olemme pystyneet voittamaan pelejä jopa selvin numeroin. Joukkue on ollut yhtenäinen ja kaikki ovat puhaltaneet yhteen hiileen, vaikkakin vähäiset ja huonot harjoitusajat eivät ainakaan helpota tekemistämme.

- Kauden aikana Kukkojen pelaajamäärä on kasvanut ja nyt kokoonpanossa on kolme maalivahtia, seitsemän puolustajaa ja 14 hyökkääjää. Viimeisimpinä joukkueeseen ovat liittyneet maalivahti Ville Koljonen sekä kenttäpelaajat Jukka Halonen ja Heikki Lukkari.

- Joukkueen tahtotila loppukaudelle on, ettei häviösarakkeeseen tule merkintöjä. Hyvinkin realistinen tavoite loppukaudelle on nousu II-divisioonaan.

IPK Team on tällä hetkellä III-divisioonan Savo-Karjalan lohkossa toisena kerättyään 18 ottelusta 36 pistettä. Lohkon pistepörssin kärki on IPK Teamin pelaajien hallussa. Jonne Koljonen (17+29=46) on pörssikärjessä ja Erik Iskanius (16+27=43) kakkosena. Myös Ville Mähönen (10+23=33) ja Joonas Halonen (11+16=27) mahtuvat 20 parhaan joukkoon.