Kauden ensimmäinen harjoituspeli Kokkolassa – Vesterinen ja Immonen KalPa:sta mukana

IPK matkustaa tänään kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun Kokkolaan, kun se kohtaa isäntäjoukkue Hermeksen, joka kukisti tiistaina kotikaukalossaan Kalajoen JHT:n lukemin 7-1. 

  • Hyvä että saatiin kauden avauspeli alle ja saatiin karstoja pois koneesta. Pelillisesti mittari tulee huomenna ja sitten näkee asioita paremmin missä pitää petrata ja mitä pitää harjoitella, kertoi Hermeksen tuore valmentaja Tuomas Vänttinen Hermeksen verkkosivuilla keskiviikkona. 

IPK:n leirissä ensimmäistä harjoitusottelua odotettiin innolla. 

  • Siistiä päästä pelaamaan. Kokoonpanossa on tänään paljon uusia jätkiä mukana, niin valmennus keskittyy ensisijaisesti yksittäisiin pelaajiin, mutta totta kai haluamme, että harjoiteltuja asioita saadaan heti alusta asti näkymään, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen.

IPK:n kokoonpanossa paljon testipelaajia – vahvistuksia Kuopiosta

Torstain ensimmäisessä harjoitusottelussa IPK:lla kokoonpanossa nähdään paljon uusia kasvoja sekä testipelaajia. 

Tänään kokoonpanossa nähdään kaikki pelaajat, jotka antavat meille näyttöjä elokuun ajan. Peli on paras paikka näyttää omaa osaamista, joten saamme paljon tietoa pelaajista, jotka eivät ole vielä meille niin tuttuja, totesi Härkönen 

Mukana kokoonpanossa nähdään myös KalPa:n nuoret sopimuspelaajat Saku Vesterinen sekä ensi viikolle alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen valittu Severi Immonen. 

  • Myös KalPa:lla on positiivinen tilanne pelaajien kanssa, joten hienoa saada nuoria huippujätkiä varhaisessa vaiheessa mukaan, päätti Härkönen. 

IPK:n kokoonpano:

15.8.2019 Hermes – IPK klo 18.30